Belg Waterloo deelt zondag gratis patat uit op Grote Markt – Thanks, Oranje!

Belg Waterloo

Ze hebben het voor elkander: de vrouwen van Oranje staan in de WK-finale. Hulde! Na een doelpunt in de extra tijd kegelden ze gisteravond de Zweden uit het toernooi en dat betekent… dat De Belg trakteert!

Mooie wedstrijd? Mwah. Goed resultaat? Zekers. En dat is nog zacht uitgedrukt, want het behalen van de WK-finale is gewoon een fantastische prestatie. Of je ‘m nou wint of niet.

Laatste hindernis op de route naar goud en de wereldtitel is overigens de U. S. of fucking A. Degelijk team en bij velen favoriet om er met de winst vandoor te gaan. Zondag 17:00 is het aan Oranje om ze op te vreten. Geen eitje, maar niet onmogelijk voor de dames.

Gratis patat!

Over vreten gesproken: patat. Komende zondag haal je van 12:00 tot 13:00 een uur lang dikke staven gefrituurde piepers van De Belg Waterloo. Met saus. En hoe Hollandsch wil je het hebben: je hoeft er geen pegel voor af te tikken. Niks, noppes, nada.

Allemaal aan de snack omdat het Nederlands dameselftal de finale heeft behaald. Kon minder

Niet de eerste keer

Komt de actie je bekend voor? Kan zijn. De karakteristieke patatbakkers van Stad slingeren wel vaker de frituur aan voor niks. Bij hun dertigjarige jubileum in 2017, bijvoorbeeld.

En het plan tijdens het WK-2018 was ook om gratis friet te serveren als de Belgen – met überzacht G – de finale zouden halen. Helaas lukte dat niet, dus doei doei gratis patat.

Maar deze keer dus raak. Dankzij Oranje gratis je pokkel rond kanen. Maar let wel: één portie per persoon. En da’s maar goed ook, vreetzak.

Zondag van 12:00 tot 13:00 bij De Belg Waterloo op de Grote Markt én in Zuidlaren. Jammie.

Psst, hier meer afleiding: