Bestuurder parkeert auto in paniek in bosjes Sabastraat, want voelt zich achtervolgd

Zet ‘m daar maar neer

Dat was eem een raar gezicht voor de bewoners van de Sabastraat en omgeving. Je hebt foutparkeren, dubbel parkeren, slecht parkeren, scheef parkeren. Maar je hebt ook in de bosjes parkeren. En dat hoort en mag niet. In de West-Indische Buurt doen dan ook de wildste geruchten de ronde. Er zou een achtervolging zijn geweest, drugs zijn weggegooid. En meer onbewezen roddels rollen onze inbox binnen.

Maar eem met de politie bellen dus. Een woordvoerder bevestigt dat agenten inderdaad afgelopen nacht (donderdag op vrijdag) een melding kregen van een verdachte situatie in de buurt van de Sabastraat. “De bestuurder van de auto op de afbeeldingen voelde zich achtervolgd en heeft waarschijnlijk in paniek de auto op deze wijze in de bosjes stilgezet. Agenten ter plaatse hebben echter niets verdachts aangetroffen.”

Onduidelijkheid

Er lijkt dus ook geen sprake te zijn van een relatie tot drugs. Wat er dan wel gebeurd is, is ook voor de politie nog niet helemaal duidelijk. Ook is niet bekend waarom bij daglicht de auto nog steeds innig de bosjes omarmde. “Als mensen iets gezien of gehoord hebben mogen ze zich bij ons melden, het onderzoek loopt nog,” aldus de woordvoerder.

Psst, hier meer afleiding: