Bier en Bitcoin tijdens Cryptonight in De Drie Gezusters

cryptonight

Bitcoin is heter dan ooit. Volgens sommigen is de technologie erachter dé toekomst, terwijl anderen het slechts zien als een manier om snel internetmonnies te maken. Hoe dan ook: de wereld van de cryptocurrency is aan en niet zo’n klein beetje ook.

Want waar de digitale valuta een jaar terug vooral een fetish van techies en bollebozen was, heeft het toch echt de massa bereikt. Zo lult je gekke oom Tammo tijdens verjaardagsfeestjes alleen maar over z’n crypto-portfolio, heeft de plaatselijke visboer 10K verdiend door een ICO-flip te doen en draagt je collega een t-shirt met ‘Team NEO’ erop. Totale gekte.

Cryptonight

En eerlijk: dat geleuter over Bit- en Altcoins kan best wel vermoeiend zijn. Vooral als je zelf (nog) niet in ‘het wereldje’ zit. Dus beter zetten we al die cryptofielen bij elkaar in één ruimte, een paar flessen pils erbij en laat maar lekker lullen.

Precies waar Cryptonight in de Tiki-bar in De Drie Gezusters om draait. Lange termijn- en daytrade-strategieën uitwisselen, informatie over je favoriete coins en ICO’s delen en andere zaken waar de gemiddelde crypto-freak een blockchain-boner van krijgt.

Wil jij absoluut bij deze toffe netwerkborrel zijn? Zet jezelf dan even op aanwezig op het Facebook-event. En tag ook direct die vriend of vriendin die al tijden zit te twijfelen om mee te doen in de ‘hype’. Tijdens Cryptonight kun je die mooi overtuigen, helemaal na een paar biertjes.

Waar: De Drie Gezusters

Wanneer: vrijdag 2 februari 20:00

Entree: €0,- (staat gelijk aan 0,0 Satoshi)

Ga het gesprek aan ( comments)