Binnenkort in Groningen: Bier Yoga – Borrelend zen worden

Bier Yoga

Hoppah! Je kunt straks Bier Yoga doen in Groningen. Dus neem je vrienden en vriendinnen mee, pop je pilsje open en geniet van een flinke dosis innerlijke rust. Veel meer zen dan dit, wordt het niet. ‘Burp

Normaal gesproken doe je bij de bekende Oosterse ontspanningsmethode de Upward-Facing Dog, De Zonnegroet of de Hanging Lotus. Wat je bij Bier Yoga kunt verwachten? Misschien wel de Man On Barstool, de Lamme Toeter of de Face Down in de Goot.

Gouden combo

Ja, we worden wel blij van dit idee. Iedereen houdt tenslotte van een flesje gerstenat en yoga kan wel wat rebranding gebruiken. Al is het alleen maar om het hardnekkige zeewiersmoothie-zweefteven-imago wat op te vijzelen. Is hard nodig. Vooral veel mannen zijn nog niet overtuigd van de levensstijl, maar grote kans dat deze variant menig conservatief manmens over de streep trekt.

Het concept komt uit de innovatieve hoed van Cultureel Studentencentrum Usva. Die zochten waarschijnlijk weer een excuus om heerlijk bier te tanken. En terecht natuurlijk. Dat levert een fantastisch evenement op dat op twee momenten wordt aangeboden. Namelijk dinsdag 24 april om 20:30, en diezelfde dag om 22:00. Zin an!

Welke bierbuik kan wel wat ontspanning gebruiken? Tag hem of haar even in de comments op Facebook. Wordt vast gewaardeerd.

Ga het gesprek aan ( comments)