Bløf, Rondé, DJVT en Robin Schulz eerste namen Hullaabaloo Festival

In de woordzoeker die we gister publiceerden zaten de namen van Bløf, Rondé, De Jeugd van Tegenwoordig en Robin Schulz verstopt. Het zijn de eerste acts van Hullaabaloo Festival. De komende dagen wordt de rest gecommuniceerd.

Volgens de organisatie worden de grootste en interessantste namen van het festival in het Stadspark nog gecommuniceerd. “Maar deze muzikanten zetten alvast de toon”, laat Cathelijne van Grinsven van 4PM (organisatie) weten. Op 11 juni wordt de laatste naam gepresenteerd.

DJVT, Rondé, Schulz en Bløf

De Jeugd van Tegenwoordig behoeft geen verdere toelichting. De hiphoppers en rappers zetten al jaren menig festival volledig op de kop met hun aanstekelijke en energieke optreden. Bløf behoeft ook geen nadere introductie. De Zeeuwen staan al tientallen jaren aan de top.

Rondé is ook wel bekend, iets minder allicht dan Bløf en DJVT, maar toch. De liefhebber weet genoeg. De grote onbekende in dit rijtje is Robin Schulz. Niet helemaal terecht, want van de eerste vier namen is de Duitse dj met afstand het populairst op platformen als Youtube en Spotify.

Hullabaloo in Stadspark

Het Stadspark wordt op 30 en 31 augustus tijdens Hullabaloo Festival omgebouwd tot een groot festivalterrein met verschillende podia en een camping. Het belangrijkste podium wordt de Mayhem Mainstage. “Daar kun je de grote artiesten verwachten”, aldus Cathelijne.

Naast de Mayhem Stage, is er ook een pure pop stage en een crossover pop stage: dat is een mix tussen hiphop, rhythm & blues en popmuziek. De Fuss stage vormt het elektronisch hart van het festival. De rest van het terrein wordt aangekleed met verschillende acts en activiteiten.

Ticketprijzen

De officiële kaartverkoop voor Hullabaloo Festival start maandag 27 mei om 20:00 uur. Pre-registers hebben een uur eerder toegang tot de kaartverkoop en krijgen vijf euro korting. Pre-registreren kan tot maandag 27 mei 12.00 uur.

€ 27,50 early birds vrijdag
€ 39,50 early birds zaterdag
€ 64,50 weekend ticket
€ 34,50 regular vrijdag
€ 54,50 regular zaterdag
€ 79,50 regular weekend ticket

Klik hier voor meer info en kaartverkoop

De winnaar van de Woordzoeker krijgt vandaag een berichtje van ons.

Psst, hier meer afleiding: