Rapper Boef is welkom Eurosonic Noorderslag: terecht of boehoehoehoe?

Steeds meer festivals trekken hun handen af van Rapper Boef. Na Muze Misse heeft nu ook Paaspop gebeld met de muzikant en medegedeeld dat het optreden van hem niet doorgaat. De rapper staat daarentegen wel gewoon op Noorderslag.

Dat laat festivalcoördinator Peter Sikkema weten aan Dagblad van het Noorden. “We willen de actuele stand van zaken van popmuziek tonen. Daar hoort Boef gewoon bij,” legt hij uit aan de krant. Best opmerkelijk, omdat inmiddels vele organisaties de banden hebben gebroken met Boef. Naast eerdergenoemde festivals wil bijvoorbeeld ook Corendon niet meer samenwerken met de rapper.

Tot slot hebben verschillende dj’s beloofd geen Boef meer te draaien op de radio. Hij wordt verguist vanwege vrouwonvriendelijke uitspraken. Een paar meiden die hem hielpen heeft de rapper voor hoer uitgemaakt. Vervolgens kwam hij veel te laat met een halfslachtig excuus. Daar wordt Boef nu keihard op gepakt door deze organisaties en op (sociale) media. Terecht natuurlijk, zulke uitspraken horen niet. Maar daarentegen sloeg Eurlings zijn vriendin naar de tyfus, kwam ook veel te laat met excuus, maar de oud-politicus nestelt nog wel steeds in het bestuur van NOC NSF.

Boef op ESNS: prima of boehoehoe?

Daarom zijn we eigenlijk heel benieuwd naar jullie mening, omdat het nu in Groningen is: Wat vind jij ervan dat Boef speelt op Noorderslag?

Ga het gesprek aan ( comments)