Video: #Boos deel twee over Groninger huurbaas Wim Bulten – wat een sjap

Vorige week hadden we al de typerende ontmoeting tussen huisbaas Wim Bulten en Tim Hofman van #Boos. Tim is boos op Wim omdat Petra nog 900 euro krijgt van Bulten Verhuur.

Zojuist wordt deel twee van de video op Youtube gedropt. Was het vorige week al bizar, deze week wordt er nog een schepje bovenop gegooid. Wim Bulten durft zelf in eerste instantie niet in beeld te komen en laat het gesprek over aan een werknemer.

Zo rolt Bulten

Die wentelt zich in allerlei smoesjes en lulverhalen om de schuld af te schuiven. Ook de dildo wordt weer specifiek genoemd. Maar nu met een compleet ander en spontaan verzonnen verhaal. Waarop Petra, de gedupeerde, terecht erg boos wordt. Beetje de huisbaassujet uithangen en dan dapper doen over een dildo. Zo rolt Bulten Verhuur.

In de slachtofferrol kruipen en van de gedupeerde de schuldige maken. Fijne baas wel. Maar misschien niet heel slim om bij te huren. Eindigt te vaak in ellende. En als je verhaal gaat halen over onrecht wat je door Bulten wordt aangedaan, dan wordt hij giftig, kinderachtig en agressief. Dan laat hij even zijn ware gezicht zien. Tegen Tim, maar ook tegen ons.

Bulten de stadverminker

Het is overigens bijzonder treurig dat ondernemers als Bulten alle ruimte krijgen om de stad beetje bij beetje te verkrachten. Zo valt ook de Folkingestraat ten prooi aan dit vastgoedroofdier. Daar wil hij meerdere verdiepingen bouwen bovenop pittoreske panden, die toebehoren tot beschermd stadsgezicht.

Maar Bulten maalt niet om de stad, ook al doet hij voorkomen dat hij het beste voorheeft met Groningen. Dat is niet zo. Hij handelt en denkt alleen maar uit naam van zijn eigen portemonnee. Daar moet alles voor wijken: stadse oudheid en glorie, buren en huurders. Bezint eer uw begint met huren bij Bulten.

Oh ja: heb je nog een oude dildo (of nieuwe)? Contact ons, stuur hem op of wij komen hem halen en brengen het vervolgens naar Wim Bulten. What goes arround, comes arround.

Psst, hier meer afleiding: