Gronings boxershortmerk zoekt luie modellen met buikje

Gronings boxershortmerk Pockies zoekt luie modellen die niet te veel willen bewegen. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Stad puilt uit van deze types.

Het merk ziet tweeënhalf jaar geleden het licht. “Ons idee ontstond in een studentenkamer op een warme dag, liggend op de bank in onze boxers”, zegt Rob, een van de oprichters van Pockies. “Waar laat je al je shit als je alleen een onderbroek aanhebt?” Jep, een groot probleem. Eentje die een oplossing verdient.

Daarom: onderbroeken met broekzakken. Superhandig op brakke zondagen. Beetje in je undies door huis strunen en toch je aansteker of telefoon binnen handbereik. Zelfs bij een kort tripje supermarkt hoeft de broek niet aan, want bankpas en sleutels kunnen gewoon mee.

Bedankt jongens, voor het oplossen van dit eerstewereldprobleem.

Modellen gezocht

Over een paar weken start de verkoop van een nieuwe collectie. Die moet natuurlijk ook gepromoot worden met een mooie fotoshoot en daar zijn modellen voor nodig. Maar niet het type Arie – uit marmer gehouwen, christelijke halfgod – Boomsma.

“Dat hoeven geen typische sixpacks te zijn”, zegt Rob. “Integendeel: een buikje is beter. Eigenlijk zoeken we modellen die een beetje lui zijn en vooral niet te veel willen bewegen”, lacht hij. Met dit profiel is de spreekwoordelijke vijver ineens een oceaan geworden.

Ken jij een luie donder met een buikje? Lachen ja. Kun je nu een mailtje sturen naar agency@pockies.com. En tag ‘m anders even in de comments op Facebook. Wordt vast op prijs gesteld.

Foto’s: Pockies

Ga het gesprek aan ( comments)