Bloederige videoclip Hard Candy van Broken Brass Ensemble is echt wel vet!

Broken Brass Ensemble bundelt krachten met Groninger Harmen Ridderbos. De zanger van Town of Saints – ook wel bekend als De Ridderbaas van Electropoëzie – zingt de murder ballad Hard Candy. En Candy is niet alleen hard, maar ook zeer bloeddorstig.

De anime-achtige videoclip Hard Candy van de Friese blazers van Broken Brass Ensemble is een treat voor je visuele zintuigen. De clip is de tweede single van het album Astonishing Tales from Beyond the Brass Dimension.

Broken brass ensemble Hard Candy

Hard Candy

De Ridderbaas bezingt het verhaal van de moordlustige Candy. De roodharige femme fatale krijgt een kick van het afslachten van mannen. Het bloed vliegt in het rond en geen kerel is veilig voor deze schone slager.

We willen niet te veel weggeven, dus check de video zelf maar gewoon. Nog een laatste tipje van de sluier:  het is alsof je naar Nick Cave luistert, terwijl Sin City aanstaat.

Broken Brass Ensemble

Het blazers ensemble uit Friesland presenteert 28 april haar nieuwe plaat Astonishing Tales from Beyond the Brass Dimension. Eerder verscheen al de eerste single van de plaat: The Hitchhiker. Net als Hard Candy is deze track in de sferen van B-movies en surrealisme. Check ‘m hier.

Ga het gesprek aan ( comments)