Charly Lownoise, Mental Theo, Darkraver en meer 90’s-helden naar Martiniplaza

De laatste keer dat Charly Lownoise & Mental Theo een show gaven in Groningen is alweer tien jaar geleden. De hoogste tijd dus voor een nieuw optreden van de happy hardcore-bazen uit de jaren 90.

Hoewel, uit eind vorig millennium… Begin dit jaar rocken de dj’s de pannen nog van de Ziggo Dome. En dat gaan ze op 29 november in Martiniplazaaaa. De evenementenhal verandert in een 90’s paradijs met Guilty Pleasure Festival, Want niet alleen Charly Laaggeluid en Mentale Theo treden op.

Back to the 90’s

Het hele jaren 90-blik wordt opengetrokken door organisator Radio 538 en Guilty Pleasure. In het kielzog van het befaamde happy hardcore-duo doen ook 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Darkraver en een mystery guest een show. Daarover later allicht meer, eer nog eem over Charly en Theo.

https://www.youtube.com/watch?v=X-4_VyF_W3E

Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit ‘Wonderfull Days’ van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. In 1994 start het muzikale avontuur voor Charly Lownoise & Mental Theo met de hit single ‘Live at London’. De mega kraker ‘Wonderfull Days’ volgt snel.

Charly Lownoise & Mental Theo

Die hit is per toeval ontstaan als Mental Theo het nummer ‘Help (Get Me Some Help)’ van Tony Ronald op 45 toeren in plaats van 33 op de platenspeler afspeelt. Het duo bestormde de hitlijsten en ‘Wonderfull Days’ wordt dan ook dé happy hardcore track van de jaren negentig.

Daarna volgen nog vele andere hits die iedereen mee kan bleren. Dat kan dus gewoon live in Stad. En wel op 29 november in Martiniplaza. Via www.guiltyindoor.nl kun je je alvast registreren zodat je op 22 juli om 18:00 uur, als de kaartverkoop start, toegang hebt tot de ticketshop.

Kaartje vanaf 25 euro

Dus huphup, leg de Tamagotchi eem weg, trek die dubbelzijdige Aussie uit de kast, maxjes aan, kop half kaal scheren, je matties op hun 050-nummer bellen, discman vol open, en gaan. Er kan van 20:30 tot 1:30 uur gehakt worden in Martiniplaza. Oh ja, kaartjes gaan vanaf 25 euro over de toonbank.

Klik hier voor het event op Facebook


Psst, hier meer afleiding: