Chef’Special is de hoofdact van Kadepop 2018!

Kadepop is elk jaar weer lekker. Komt door de vette setting, zo op het Suikerunie-terrein. Via bovenstaande video heeft de organisatie nu onthuld dat Chef’Special de hoofdact is voor komende editie. Heuh!

Ja, best blij mee. De boys van Chef’Special gaan namelijk wel lekker de laatste tijd. Ze verkochten de Ziggo Dome compleet uit, wonnen een Edison voor hun nieuwste album Amigo en alle kaarten voor hun twee geplande optredens in de Oosterpoort waren in no time weg.

Ja joh, die weten wel wat ze doen. Bovendien tourden ze door Amerika in het voorprogramma van Twenty One Pilots. Ontzettend awesome, want die gasten zijn redelijk de shit in de U.S. of A. Petje af voor de jongens uit Haarlem.

Kadepop 2018

Van het voorprogramma van eenentwintig piloten, naar Kadepop 2018. Andere kouk, maar niet minder tof. Het is elk jaar namelijk de grote afsluiter van het festivalseizoen en zo’n beetje je laatste kans om zo’n grootschalig feestje mee te pakken. En dan ook nog eens in de achtertuin van Grunn: het Suikerunieterrein. Kon minder.

Daar hebben ze tijdens de zevende editie van Kadepop nóg meer leuks. Namelijk een nieuwe mainstage. Die heet Stadslab en daar wordt as we speak de laatste hand aan gelegd. Zin an!

Kadepop 2018 vindt plaats op 22 september en kaarten koop je hier. €25 voor een Early Bird. Dat is nog minder dan je normaal gesproken voor een Chef’Special concert betaalt en dan krijg je de rest van het festival er ook nog bij. 

Ga het gesprek aan ( comments)