Korrewegwijk krijgt eigen outdoor fitnesspark en sportparcours

korrewegwijk

Met lekker weer buiten fitnessen in je eigen buurt, hoe chill is dat? Het kan straks in de Korrewegwijk. Daar komen spiksplinternieuwe voorzieningen en die zijn helemaal gratis te gebruiken.

Frisse buitenlucht, dat is toch vele malen beter dan de muffe en verstikkende atmosfeer van een gemiddelde sportschool. Zweetsokken en geen hand voor ogen zien door alle creatinedampen. Moiiiii. Natuurlijk zwaar overdreven, maar het haalt niet weg dat buitenfitness echt een heel fijn alternatief kan zijn. Helemaal in de zomer en lente.

Cardio en kracht

Sportbroekie aan, bidonnetje vol H2O en goan! Het kan straks in het Molukkenplantsoen. Daar is een geschikte plek gevonden voor een fitnesspark en sportparcours in de buitenlucht, waarvan het definitieve ontwerp volgende week wordt gepresenteerd. Denk aan fitnessapparaten voor zo’n beetje elke spiergroep, en zelfs cardiofanaten kunnen hun geluk niet op. Kortom: de hele rataplan.

Goeie dingen. En omdat het hele boeltje al over twee à drie maanden wordt opgeleverd, is de nieuwe spot deze zomer open en klaar voor gebruik. Cheul!

Weten wat er precies komt? Dat kan. Op donderdag 19 april is er van 16:00 tot 18:30 een presentatie op locatie. Haha, dat rijmt. En ben je daar te lui voor, dan klik je gewoon hier.

Ga het gesprek aan ( comments)