Column | Wij zijn intens slecht. Net als de verplegers en artsen van het UMCG en Martiniziekenhuis

Een corona-patiënt komt aan bij het UMCG

De laatste dagen is het weer vooral corona dat de klok slaat. Liever pennen we over andere tjak. Maar ja, pandemie, record aantal besmettings en het UMCG dat recent al meermalen aan de noodbel trekt omdat de IC niet veel meer aankan. We ontkomen er dus niet aan. Net zoals we niet ontkomen aan reacties als: “Jullie krijgen hiervoor betaald.” En: “Die artsen vertellen niet de waarheid.” Of: “Jullie eindigen voor het tribunaal met jullie leugens”.

Tegen al die mensen willen we het woord richten.

Doe eem niet zo slim!

Eikels! Dankzij jullie scherpe oog, kritische blik en analytisch vermogen kunnen wij minder factureren naar Soros. Bij Gates hoeven we al helemaal niet meer aan te kloppen nadat deze grote scam door jullie is ontrafeld. Rutte is ook nog eens boos. Daarom wordt het tijd om eerlijk te zijn. Om alles transparant op te biechten. In de hoop dat we jullie alsnog winnen voor onze strijd. Want eerlijkheid, liefde, verbinding, vrijheid en geen dictatuur!

We draaien jullie een loer. We vernaggelen onze lezers. We liegen de buren voor. Vrienden zetten we op een dwaalspoor. Kroegmaten sturen we het bos in. Familieleden bedotten we bij de vleet. Onze sportgabbers leiden we op de tuin. Alles en iedereen verneuken we. En dat allemaal voor een kleine bijdrage uit het heimelijke Great Reset-fonds.

Artsen, verplegers, wetenschappers, journalisten, allemaal intens slechte mensen

Dat geldt ook voor de verplegers van het UMCG, en de artsen, schoonmakers, baliemedewerkers, bestuurders, magazijnzwoegers en wetenschappers. Net zoals alle medewerkers van het Martiniziekenhuis huichelen tegen iedereen in hun nabijheid. Al die coronazieken faken het. De nabestaanden jokken. Ook andere (regionale) media doen louter aan propaganda. Niet alleen in Groningen, maar in alle dorpen en steden van Nederland, Europa en de rest van de aardkloot. Echt waar: miljoenen mensen wereldwijd werken in het geniep aan precies dezelfde bizarre leugen. Allemaal om jullie de grote reset in te rollen.

Dat we daarmee ook onze directe omgeving beduvelen doet ons niks. Want wij zijn intens slecht, gewetenloos, nietsontziend, worden slapend en lachend rijk van deze misère. Maar dan moet wel iedereen er in trappen. Anders kort de elite onze uitkerings. Dus, doe eem normaal. Niet zo briljant slim zijn, dit allemaal doorzien en dat uitschreeuwen met veel uitroeptekens, slechte memes en hoofdletters op social meda. Gewoon meedoen, aansluiten in de rij en blaten als een schaap. Dadelijk kunnen wij niet op vakantie.

Psst, hier meer afleiding: