Daag FIFA-spelers van Ajax, FC Grunn en AZ uit en verdien een profcontract!

Vandaag is Gaming 050 in Der Aa-kerk, een event waarbij je potjes FIFA en Fortnite kunt spelen tegen profs en bekende Youtubers zoals Qucee en vvbasvv. En dik: je kunt zelfs een profcontract winnen.

Ja jung, FIFA, altijd kostelijk. Nou ja, bijna altijd. Soms sneuvelt er weleens een controllertje omdat ‘ie per ongeluk tegen de muur uit elkaar spat na een Jantje. Kan gebeuren, overkomt de beste.

FIFA-profcontract winnen

Hoe dan ook: vandaag staat er extra veel op het spel in der Aa-kerk. Je kunt namelijk de profs van Ajax, FC Groningen, AZ, Vitesse, PEC en Emmen uitdagen. Gratis en voor niks.

Ennnnnnn er is zelfs de mogelijkheid om een profcontract te winnen door de luitjes uit de officiële FIFA20 Eredivisie Ultimate Team Competitie te beaten. Hoe vet is dat? Zijn al die uurtjes zwoegen achter de Xbox of Ps4 toch nog ergens goed voor geweest.

Fortnite, Qucee en meer

Geen zin in om afgeslacht te worden door Koen Weijland of Youtuber vvbasvv? No problemo, dan daag je toch gewoon opperbaas Qucee uit. Kan gewoon. En mooie vent is dat, dus die wil je ab-so-luut zien ragequitten.

Zelfs voor de mensen die heu-le-maal niks met FIFA hebben, is er genoeg reden om in de kerk te koekeloeren vandaag of morgen: d’r is namelijk ook Fortnite. Plus de mogelijkheid om een profcontract voor díe game binnen te slepen.

Wat: Gaming 050
Waar: Der Aa-kerk
Wanneer: za 4 en zo 5 januari tussen 12:00 en 17:00
Entree: gratis

Psst, hier meer afleiding: