De dikke H&M met HOME-afdeling in de Herestraat is open!

Yes, twee weekjes later dan gepland, maar het is zover: de H&M in de Herestraat is open. Eindelijk weer wat reuring in het historische pand waar vroegâh de ZARA boerde.

Wat er zo speciaal is aan de verse H&M? Hij is groot. Heel groot. Drie verdiepingen hoog, een kinder-, dames- en herenafdeling en zelfs een woondepartement. Ja, ja, een heuse H&M Home waar je allerlei hip woonspul en decoraties voor je casa scoort.

Sieht gut aus

Daar kom je via de zij-ingang aan de kant van het Zuiderdiep. Da’s nieuw. De oude entree aan de Herestraat bestaat overigens ook nog gewoon, via die kant betreedt je de Zweedse kledinggigant zoals je voorheen de drempel van de ZARA overstapte.

Verder nieuw in het pand: veel ruimte en licht, voornamelijk omdat er een boel wanden en muren zijn uitgesloopt. In het midden staat zelfs een boom in de winkel. Een groene gozer die fier staat te shinen in een soort atrium en te bewonderen is vanaf alle verdiepingen.

But whut about food and drinks? Die hebben ze niet. In tegenstelling tot eerdere geruchten dat er een heus H&M-café zou zijn, moet je je voer en vocht maar ergens anders scoren.

Met wie check jij de spiksplinternieuwe H&M in de Here binnenkort? Tag hem of haar in de comments op Facebook.