Demonstratie op het gras bij RTV Noord: “Fake news” en “Oude media zwijgen jullie ons”

Demonstratie bij RTV Noord

Naast de redactie van RTV Noord ligt een fijn grasveldje aan de boorden van het Winschoterdiep met mooi uitzicht op het stadion en de snel oprukkende stad. En met zicht op de redactie en journalisten van Noord. U weet wel, die mensen die in opdracht van de elite de bevolking angst aanjagen met bulten nepnieuws over corona.

De ultieme plek dus voor een protest. Om een duidelijk en krachtig signaal af te geven aan de, door het grootkapitaal bedorven, propagandisten van de regionale staatsomroep. Het volk is daar namelijk klaar mee. Beetje hard werken, belasting afdragen en daarmee de lange media-arm van de Great Reset, die zelfs in Groningen voet aan grond heeft gekregen, bekostigen. Ammehoela. Addergebroed, die hele redactie. Met hun leugens naar het volk, inclusief hun eigen kinderen, buren, sportvrienden en kroegmaten. Dan ben je echt min.

Fake news

Dus hup, de Don en Ad-jas aan en thuis eem een spandoek maken. Niet te ingewikkeld. Kort, krachtig en warrig, dan komt de boodschap het beste over: “Oude media zwijgen jullie ons”. Ook de Nederlandse vlag mee, om op de kop te laten wapperen naar goed middeleeuws gebruik om de volksopstand uit te roepen. Rood staat immers voor het volk, wit voor de kerk en blauw voor de elite. Dus daarom blauw bovenaan #friedepiepol. En uiteraard het bekende spandoek, dat bij protesten tegen het stikstofbeleid, FvD-rally’s en coronademonstraties opduikt: “= Fakenews”. Maar dan zonder “NOS” ervoor.

De demonstranten hebben er zeker een klein uurtje gestaan, op het laatst met vijf man. En al die tijd in goede harmonie en lieve vrede. Niemand werd uitgescholden. Geen journalist belaagd. Noch een redacteur bedreigd. Hulde daarvoor.

Psst, hier meer afleiding: