Volautomatisch of sportief pookje: dildobouwer gezocht

Eem wat luchtig nieuws: economie trekt aan en het aantal vacatures stijgt in 2017, meldt het UWV. Wij hebben de leukste al gevonden: dildo- en vibomakers in het Noorden gezocht.

Het UWV komt met een positieve mededeling: dankzij de groeiende economie stijgt het aantal vacatures sneller dan verwacht en zitten we bijna op het niveau van voor de crisis. Dat is te lezen in hun landelijke arbeidsprognose. Leuk zulke berichten, maar wat zien we er in de praktijk van terug?

Volautomatisch of sportief pookje

In ieder geval heel veel vacatures op Vacaturebank van het Noorden. Waaronder ook een hele bijzonder. Allround entertainmentbureau Mystery Entertainment zoekt dildobouwers. De eisen zijn: minimaal 18 jaar met humor, om op aanvraag workshops te geven aan heren en dames die de behoefte hebben aan wat mechanisch gezelschap.

De keuze is reuze, maar reuze is niet altijd de juiste keuze qua maat. Volautomatisch of puur op spierkracht, blauw of roze, abstract of levensecht. Wat een beslissingen. Help de dames en heren om de perfecte kompaan samen te stellen en verdien nog een zakcentje ook.

Lijkt jou dit de perfecte bijbaan, of heb je een vriend of vriendin die uitermate geschikt is om zelfstandig op flexibele basis te werken? Lees dan de vacature en tag ze in de comments op Facebook.

Foto’s: geleend van de Facebookpagina van Mystery Entertainment

Psst, hier meer afleiding: