Dirty Honey toegevoegd aan voorprogramma Guns N’ Roses in Stadspark. Gary Clark Jr. is special guest

guns n roses
Foto van Stadspark Live – bewerking: Sikkom

Nog een maandje bier slobberen in het Plantsoen, buien ontwijken onderweg naar studie of werk, een stuk of wat gure katers, 7 eierballen en Guns N’ Roses op de Drafbaan is aan. Dat wordt een feestje van formaat, want niet alleen de hoofdact is te gek. Ook het voorprogramma is om te smullen. Voor de liefhebber dan.

Mojo, de organisator van het fuifje dat op 23 juni het Stadspark op stelten zet, meldt net dat Dirty Honey het publiek mag opwarmen. Er is ook ververlend nieuws, want Mammoth WWH komt niet. Maar met Vieze Honing heeft Mojo een keurige vervanger geregeld. Het Amerikaanse viertal opent de middag in het Stadspark en bestaat nog niet heel lang. Pas sinds 2017. Maar dat hoor je niet. Integendeel.

Artikel gaat verder onder de video

Oude rock-‘n-roll in een jong jasje

De band klinkt als een soepel ingespeeld kwartet dat al sinds de jaren 050 rockt. Maar vooral: de jonge Amerikanen spelen ouderwetse rock. Raggende gitaren, snoeiharde drums, zuivere en lange uithalen van de zanger, dat werk. Of zoals Mojo meldt: “De Amerikanen combineren bluesrock, country, sleazerock en glammetal tot een heerlijke cocktail die balanceert tussen Black Crowes, Aerosmith en Led Zeppelin.”

Eerder werd Gary Clark Jr. al aangekondigd als speciale gast. De Texaanse rasartiest wordt in Amerika getypeerd als de Jimi Hendrix van deze tijd en ’the future of Texas Blues. Daar valt wat voor te zeggen. Hij combineert blues, rock-‘n-roll, jazz, soul, country en hiphop met als rode draad zijn, volgens de kenners, fenomenale fuzzy gitaarspel en warme soulstem. Goed voor honderden miljoen views en luisteraars op Spotify.

Klikkerdeklik hier voor meer info en de officiële kaartverkoop. Fuck de ticketsjacheraars.

Artikel houdt op onder de video. Fijne avond. Eet smakelijk. Tot de volgende keer.


Psst, hier meer afleiding: