Ultiem chillen doe je in je… djellaba?

Een paar weken geleden schreven we al over Pockies, het van origine Groningse boxershortmerk, dat onderbroeken naar een nieuw level heeft gebracht. Nu komen deze underware bazen met iets nieuws op de proppen. Hou je vast: de djellaba.

Het slicke filmpje op de facebookpagina van Pockies doet al vermoeden dat er iets broeit in onderbroekenland. Nee, geen tent. Die groeit.

Tijd voor wat nieuws

Na twee punt vijf jaar onderbroeken met zakken te hebben verkocht, vinden de boys van Pockies dat het tijd is voor iets nieuws. Iets wat aansluit op de boxershorts, die uiteraard in het assortiment blijven.

“We hebben met z’n allen gebrainstormd en kwamen in eerste instantie uit op een badjas. Daarin kun je natuurlijk heel hard chillen”, zegt Michiel Dicker van Pockies. “Maar een badjas is eigenlijk helemaal geen relaxt kledingstuk, aangezien het open is.”

Djellaba

De jongens blijven toch hangen bij het idee van de badjas. Het idee moet gewoon een verbetering worden op de badjas. Je raad het al: de djellaba!┬á“Het bedekt alles, je kunt er maximaal in chillen en het voelt als een warm huis om je lijf. Wat wil je nog meer?”

En die onderbroeken dan? Of is de djellaba een soort van uitvergrote boxershort, vragen wij ons af. “Nee, daar hebben we wat op bedacht. Het sluit perfect aan bij je Pockies, want het heeft twee gleuven die direct toegang geven tot je onderbroek, waar de zakken inzitten.” Aha!

Hit

Het nieuwe kledingstuk, wat natuurlijk eigenlijk al eeuwen gedragen wordt onder de bevolking van Noord-Afrika, is nu al een hit. Het filmpje van Pockies staat nog maar een paar uur online en de djellaba’s vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank.

“De markt is er klaar voor! We hebben al meer dan de helft van onze voorraad verkocht”, zegt Michiel. Het nieuwe product van Pockies is verkrijgbaar in drie soorten motiefjes. Eentje met donuts, een met strepen en een djellaba met kruisjes. De donuts lijken het meest in trek volgens de ondernemer.

Psst, hier meer afleiding: