Draag je steentje bij aan La Maison de Paradigme

Komende zaterdag is La Maison de Paradigme. Een heel vet elektronisch muziekfestival op een toffe locatie aan de rand van de stad. Een kaartje kost 39,50 euro, best prijzig. Maar er is een manier om La Maison de Paradigme gratis te bezoeken.

Paradigm als festival bestaat inmiddels vier jaar. In die tijd is het event van grondleggers Piter Terpstra en Paul Grimmius uitgegroeid tot een culturele parel van Groningen. Vooruitstrevende technofeesten, goede muziek, de juiste aankleding en performances in een relaxte sfeer op een bijzondere en inspirerende locatie.

Raven, chillen en goed eten

Komende zaterdag is het weer zo ver. La Maison de Paradigme staat van 12:00 tot 24:00 uur op het programma. Zeven podia met onder andere techno, deephouse, house classics, disco en drumm ’n bass.

Behalve raven op goede muziek en chillen langs de waterkant, kun je er goed en verantwoord eten, genieten van een unieke performance van onder andere het Noord Nederlands Toneel of tot rust komen in de Zen Zone tijdens een Yoga of meditatieworkshop.

Paradigm La Maison Niels Kelis Meijer

Paradigm – foto: Niels Knelis

Als het festival om 24:00 uur sluit, gaat het feest verder. Er worden twee officiële afterpartys georganiseerd, bij Paradigm en Pand48. Beide nafeestjes gaan door tot diep, heel diep in de ochtend.

La Maison de Paradigme zoekt vrijwilligers

Zonder de inzet van vrijwilligers kan Paradigm niet bestaan. En Paradigm meehelpen is de manier om gratis naar binnen te gaan. Een vrijwilliger krijgt een shift van ongeveer acht uur, waarin je werkt achter de bar, als kassabediende, in de artiestenvervoer of bijvoorbeeld als runner. Maar ook op- en afbouwers zijn onmisbaar.

Vrijwilligers werken 1 shift van de 3 shifts in totaal. Na de dienst ben je vrij en mag je gewoon op het festival blijven. Je krijgt zelfs een aantal munten voor een hapje en een drankje en je bent welkom op de afterpartys.

Dus heb je zin om te helpen tijdens La Maison de Paradigm komende zaterdag? Meld je dan nu aan als vrijwilliger, krijg gratis toegang tot Paradigm en de afterpartys, werk met een tof team, maak nieuwe vrienden en beleef Paradigm vanachter de schermen.

Meer info

Facebook La Maison de Paradigme
Facebook Paradigm
Website Paradigm

Win twee tickets

Van de organisatie mogen we twee tickets voor La Maison de Paradigme weggeven. Dat doen we met een verloting onder de mensen die dit bericht delen of retweeten. De actie loopt tot vandaag 16:30 uur.

Psst, hier meer afleiding: