Eem massaal stemmen! Jimmy’s genomineerd voor Appeltje van Oranje: kans op 25.000 euro

Jimmy’s in de Herestraat

Alweer dik tien jaar geleden opende Jimmy’s het eerste pand aan de Herestraat. Sindsdien is het een belangrijk jongerennetwerk in Stad. En nu zijn ze genomineerd voor ‘Het Appeltje van Oranje 2022’ van het Oranjefonds.

Leuk natuurlijk, maar nog leuker omdat Jimmy’s daarmee 25.000 euro kan winnen. Kon minder. Ze moeten natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnenhalen. Zeker omdat ze moeten opboksen tegen grotere initiatieven.

‘Dat redt stoe toch nait’

“Nu hoor ik de lezers van Sikkom denken, dat redt stoe toch nait,” aldus Romy van Jimmy’s. “Maar, onder de 39 initiatieven in het Nederland worden drie prijzen uitgedeeld, waarvan wij de enige uut Grunn zijn. Wij hebben dus onze mede-Groningers hard nodig.”

En Sikkom helpt natuurlijk graag een handje. Er gebeuren heel veel toffe dingen bij Jimmy’s. Er worden video’s gemaakt, jongeren worden geholpen bij schoolzaken, er zijn jamsessies en veel meer van dat. Jimmy’s verbindt, biedt gelegenheid, stimuleert en faciliteert. Daarom werkten wij al weer wat jaartjes geleden al met Jimmy’s samen.

Inmiddels heeft Jimmy’s als zes locaties door ’t hele land. En daar zijn ze terecht erg trots op. Deze prachtige organisatie verdient een prijs en daarmee financiële impuls. Zodat ze nog meer een verbinder kunnen zijn in Stad. Klikkerdeklik om te stemmen. Kleine moeite dunkt ons.

Psst, hier meer afleiding: