Eerste Dstrezzed brandstore van Nederland komt in Groningen

Dstrezzed

Het ultrahippe kledingmerk Dstrezzed kiest de Zwanestraat om haar eerste brandstore van Nederland te openen. Groningers kunnen zich dan scharen bij ‘The Brotherhood of the modern Gent’.

Oogst Groningen komt gisteren met de scoop over de nieuwe toko. Het Amsterdamse, hippe merk krijgt eindelijk een echte brandstore in Nederland, die zelfs eerder opent dan de winkel in hometown Amsterdam.

Magasin Dstrezzed Groningen komt tegenover Cledingraad in de Zwane. Die verkoopt het merk op dit moment al, maar gaat zich straks meer op andere merken richten. Wearecph en Patagonia, bijvoorbeeld. Ook mooi.

Dstrezzed

De kledij heeft met namen als Blue Dandy en Oxford een Engels randje. Is gebaseerd op de hardwerkende arbeidersklasse uit de jaren ‘050. Traditioneel, maar dan helemaal van nu, zeg maar. Hun modellen zijn vaak classy gasten met snorren, strakke haartjes en een tattoo hier en daar.

Maak je niet druk: de doelgroep is breder dan dat. Ook de gemiddelde Groninger kan zich straks gewoon scharen bij The Brotherhood of the modern Gent, zoals ze dat zelf mooi verwoorden.

Hoe dan ook: de leukste winkelstraat van Nederland is over een paar weken weer een chille shopping-spot rijker. Hoeven de gents uit Stad niet meer zielig op een bankje te zitten als moeders de vrouw uren schoenen aan het passen is.

Uitgelichte afbeelding: Magasin Dstrezzed Antwerpen.