Eerste namen Bevrijdingsfestival 2020 bekend – nu al zin in!

Bevrijdingsfestival header

Nog eem een paar herfstdagen door sappel’n en het is lente! Dat betekent: Noorderplantsoen, terrassings en buiten fuifjes. Zoals Bevrijdingsfestival. Woohoo. En nog meer woohoo want zojuist zijn de eerste namen bekend gemaakt.

Bevrijdingsfestival viert net als de rest van Nederland 75 jaar vrijheid. Extra veel reden om keihard party te machen. Daar is het Bevrijdingsfestival in Stad gelukkig de perfecte spot voor. Al jaren timmert het event goed aan de weg. Sterker: Bevrijdingsfestival Groningen behoort met dik 100.000 bezoekers tot de grootste en vetste festivals van het land.

Deze held vat Bevrijdingsfestival perfect samen

Deze held vat Bevrijdingsfestival Groningen 2018 perfect samen. “Dit is memorabel. Je moet dit onthoud’n! Je weet niet wat je morgen nog weet.”

Geplaatst door Sikkom op Maandag 7 mei 2018

Daarom hartje Bevrijdingsfestival Groningen

Al dat publiek komt vooral af op de muzikanten die elk jaar van grotere allure zijn. Zo stonden de afgelopen edities Tom Odell en Tom Walker geprogrammeerd in het Stadspark. Voor de komende editie staan ook alweer behoorlijk wat goede namen op het programma. En dit is nog maar het begin. De organisatie kennende zit er nog heel wat in het vat.

Op 5 mei kun je in ieder geval hossen op: Di-Rect, Royal Republic, Jungle By Night, Joost Klein, Pongo, Balthazar, Dennie Christian, Marc Volt, Ghost in the Machine, Yue, Selene en Roxaeanne Hazes. Laatstgenoemde is ambassadeur van de vrijheid en komt per helikopter naar Stad. De rest van de line-up blijft dus nog eem gissen, ze laten helaas niks los.

Voor het gemak hieronder eem YouTube-clipjes van de artiesten. Klik hier voor meer info. Ohja, Joost was trouwens met afstand de beste op Noorderslag. Wat een energie, rapskills en jolijt!

https://soundcloud.com/user-729199640/apollo-live-mix-002?fbclid=IwAR0H_8R2zVyPrhJom9XJ251uRKvI8-T4jGsCwgezlzbsMmHAzJh66nmPPKw
Psst, hier meer afleiding: