Eierbal moet internationaal – word jij ambassadeur?

Dat we hier van eierballen houden, is allang geen geheim meer. Er openlijk voor uitkomen, is nu ook mogelijk. De Groningse snack heeft een fanshop!

De aaierbal is een begrip in Stad en Ommeland en dat is meer dan terecht. Een eigen online fanshop, dan heb je het wel gemaakt als snack zijnde. Dankzij de initiatiefnemers van de website kunnen we nu eindelijk openlijk de liefde verklaren aan de ronde, sappige vleesbal met ei.

Aaierbal moet internationaal

We mogen er best trots op wezen, niet dan?“, antwoordt de initiatiefnemer van de fanshop op de vraag waarom. Zit wat in.

Met een shirt wordt je ambassadeur van de aaierbal”, gaat hij verder. “Of je nu in Amsterdam loopt, of op een festival, iedereen ziet een stukje Groningen. Beter nog: het buitenland. De eierbal verdient internationale bekendheid!”

Moieh.. de pokkel knapt mie zowat

De shirts zijn bijna net zo vet als een eierbal zelf. Met teksten als ‘Ik bin Grunneger’ en ‘Mokt mie de pis nait lauw’ maak je zowel in, als buiten Groningen de blits. In de toekomst kunnen we naast t-shirts nog meer producten in de fanshop verwachten. Denk aan pakketten met Grunneger worst en bier. Mooi, houden we van.

 

Psst, hier meer afleiding: