Enorm populair restaurant De Beren gaat dinsdag open in Groningen

De Beren opent komende dinsdag de deuren in Groningen. Het enorm populaire restaurant komt aan de Brugstraat, in het oude pand van Felize Fine Food. Specialiteit van De Beren: vlees en vis van de houtskoolgrill.

Op internet scoort De Beren lovende recensies in alle steden waar ze zitten. Dat is tot nu voornamelijk in de Randstad en het Zuiden van het land. Groningen wordt de 35e vestiging, maar de eerste buiten de vertrouwde habitat. Begrijpelijk wel, want 050 is met afstand de meest hippe en booming stad boven de rivieren.

Hartje Groningen

Vraag maar aan Happy Italy, die moest eerst niet zoveel hebben van Stad, maar nu ze een restaurant aan de Oosterstraat hebben en de Groningen geproefd hebben, willen ze z.s.m. een tweede vestiging openen. De Beren is dan ook al maanden bezig met het vinden van de juist Groningen, vertelden ze in november vorig jaar al.

Die spot hebben ze gevonden aan de Brugstraat, direct tegenover de Appie. Dinsdag gaat het restaurant open en vanaf dan kun je er dagelijks vanaf 10:00 uur terecht voor lunch, borrel of diner. Met als keuze: tosti’s, sandwiches, rijk belegde broodjes, spareribs, saté, entrecotes en tournedos van Zuid Amerikaanse runderen.

De Beren is sfeervol

Naast het goede eten staat De Beren bekend om d bovengemiddeld sfeervolle aankleding. Een bakstenen muurtje hier, leren stoelen daar. Eigenlijk een soort gezellige huiskamer 2.0, dat zie je in al hun vestigingen. En oh ja, her en der een schattige knuffelbeer, das logisch. Op Facebook vind je meer informatie over De Beren.

Ga het gesprek aan ( comments)