Er komt een ultieme ‘Internetgekkies Pubquiz’ in Groningen

Jeeuuujj, een heuse internetgekkies pubquiz in Smoke aan de Grote Markt! Van Henk en Ingrid tot BIEM!-meneer, en van blikje in de water, tot broodje met… beleg. Deze quiz bewijst: alle kennis is nuttig.

Wat is nou het allerallerallerbeste wat het internet in haar godganse levensloop heeft voortgebracht? Afgezien van kattenfilmpjes dan. Internetgekkies natuurlijk. Compilaties vol. En voor de liefhebbers in Stad komt er nu een ultieme pubquiz over het vermakelijke verschijnsel.

Internetgekkies Pubquiz in 050

In Smoke, die ook al een aantal Probleemwijken pubquizjes op de agenda heeft staan. Ja, ja, de bar weet het quizconcept in volle vaart naar een next level te jagen. Eindelijk al die schijnbaar nutteloze kennis in de koppies van een complete generatie belonen met een heuse quiz. Lekker bezig, Smoke!

Dussssss wie vroegâh helemaal stuk ging om de Buitenbeeld-compilaties van Flabber, schuif vooral aan. Dat geldt al helemaal voor lui die er tijdens een avond borrelen AL-TIJD een paar klassieke one liners uit knallen. En geef toe: iedere vriendengroep heeft er daar minimaal eentje van. Ja jij ja. Je weet wie je bent.

Praktisch

Lang verhaal kort: pubquiz over internetgekkies in Groningen. Mand.

Wat: Internetgekkies Pubquiz
Waar: Bar Smoke
Wanneer: donderdag 23 april
Meedoen: via [email protected], minimaal 4, maximaal 6 personen
Facebookpagina

Psst, hier meer afleiding: