Febo-badslippers in filiaal Vismarkt – Snackketen lanceert eigen kledinglijn

febo

Een Febo-kledinglijn. Hersenscheet van een stonede puber? Nope, gewoon de realiteit. Bij het filiaal aan de Vismarkt trekken we straks misschien badslippers uit de muur.

Het Parool komt een aantal dagen terug met nieuws over een Febo-kledinglijn. De eenmalige oplage, met natuurlijk het kenmerkende rood-wit, is een spinsel van Amsterdams reclamebureau Natwerk. Doen al eerder gekke dingen voor de grootmacht onder de snackketens: een drijvend filiaal en een pop-up store in de P.C. Hooftstraat, bijvoorbeeld.

Ditmaal dus haute-frituur, voor niet in, maar aan je lijf. Hopen dat het een beetje afkleedt. De shirtjes en broekjes doen gek genoeg aan een voetbaltenue denken. Geen toeval, zegt Axel Rueb, medewerker van Natwerk in het Parool:

“Voetballen en snacken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar we wilden ook iets ontwerpen wat bij de huidige tijdsgeest past. De badslipper met witte sok is echt de trend van de zomer.”

Badslippers in snackmuur Vismarkt

Over die badslippers gesproken: dat is straks het enige product van de lijn wat je in de Febo kunt halen. De rest van de kleding koop je via het wereldwijde web.

We spreken met de plaatsvervangende filiaalmanager van Febo Groningen: “Ja, ik heb ervan gehoord. Knettergek.” Je loopt straks niet zelf op straat in een stijlvol Febo-outfitje? “Haha, nee, zeker niet. Mijn collega is er wel enthousiast over hoor.” En, komen de badslippers hier in de muur te liggen? “Ik kan hier nog niks over zeggen. Later zal er wel meer duidelijkheid komen.”

febo

Foto: Febo

Het is even afwachten hoe of wat. Maar volgens de Facebookpagina is het zeker de bedoeling dat in ieder geval de badslippers op locatie verkocht gaan worden. Vast ook in Stad. Wanneer we precies kunnen shinen met de kekke rood-witte hebbedingen is nog onduidelijk.

Ga het gesprek aan ( comments)