Festivalkaart 050 – Spring is coming en dus tijd voor het festivalseizoen!

 

Fesitivalkaart Groningen

Ruik je het ook? De lente hangt in de lucht. Nog even en de temperatuur schiet naar de dubbele cijfers en dan moet de muts toch echt definitief af. Of je bent wel een echt doorgeschoten hipster, dat kan ook. Maar in ieder geval: spring is coming en daarmee begint ook het festivalseizoen.

Van Noorderzon tot Kings of Core, er is komende lente en zomer van alles wat in Stad. Dat betekent weer volop bieren, blowen en feesten tot dat het al lang weer licht is. Want hé: Brabantse nachten zijn misschien lang, maar dat zingen ze alleen maar omdat ze nog nooit in Stad zijn geweest.

Om jullie een beetje te helpen hebben wij een Google kaart gemaakt waar alle festivals opstaan, waar je samen met je vriendjes en vriendinnetjes heen kunt gaan. Mis je nog een vet feestje? Drop even een reactie of mail ons, dan vullen wij het aan.

Uitleg festivalkaart Groningen

Als je rechtsboven op het ‘grote weergave-linkje’ klikt, dan krijg je de volledige kaart te zien. Links heb je dan de legenda met de festivals. De ballonnetjes op de kaart zijn de locaties van de feesten. Klik je op een festival, dan krijg je informatie over data, prijs, website en meer van dat.

En om het overzicht compleet te maken: de festivalkaart van Glasnost, het culturele radioprogramma van OOG.

Festivalkaart Glasnost OOG Radio

Psst, hier meer afleiding: