Festivalzomer dendert voort met op 6 augustus Happy Feelings: van huiskamer naar wereldsteden Londen, Barcelona en Groningen

Er zijn nog (groeps)tickets voor Happy Feelings, misschien wel het gezelligste feestje van deze zomer

Je hebt bijna een personal assistent nodig om bij te houden welke feestjes allemaal op de rol staan de komende tijd. Na twee magere jaren door de coronacrisis kan er deze zomer gelukkig weer volop gefeest worden. Volgende kneiterleipe party: Happy Feelings in de Graanfabriek op 6 augustus.

Afgelopen Koningsnacht kreeg Stad al een voorproefje van dit fijne festival, toen dezelfde locatie decor was van ‘het vrolijke feestje voor iedereen’. Wat ooit begon als een stiekem huisfeestje van een stel uitgelaten tieners, in inmiddels uitgegroeid tot een eventorganisatie die jaarlijks 100.000 bezoekers een glimlach op het gezicht tovert.

Lokaal toptalent

Happy Feelings toert inmiddels met hun ‘vrolijkheidkaravaan’ door heel Nederland en ver daarbuiten. Na onder meer Antwerpen, Londen en Barcelona is binnenkort dus Groningen aan de beurt. Toffe aan de line-up is dat ook lokaal toptalent komt draaien: onder meer Ingo the Gringo en Onder de Pannen. Meer zomer dan Happy Feelings gaat het niet worden. Klikkerdeklik voor tickets. Volgens de organisatie gaat het om de laatsten.

Psst, hier meer afleiding: