Fijne 4:20 met de blowers-playlist samengesteld door Orange Skyline

Van harte blowers in Groningen. Het is vandaag 4:20. Een belangrijke dag in de wietcultuur. – hier heb je wat uitleg van Wiki. Dat wordt gevierd. In Amerika, de bakermat van 4:20, maar ook in Stad. En op 3FM met de 4:20 hele fijne stonersplaylist van de Groningse band Orange Skyline.

De lijst begint met hun nieuwe single High. Heerlijk nummertje voor bij een jointje. Vleugje reggae, vrolijke deuntjes,  aanstekelijke lyrics, de juiste beats en de goede chille vibe om stoned naar te luisteren. Ogen dicht en je zit met je voeten in het gras van een of ander zonovergoten festival of op het strand in Jamaica.

Perfecte 4:20-lijst

De rest van de 4:20-lijst wordt aangevuld met onder andere Artic Monkeys (Why’d you only call me when you’re high?), Kayne West (We don’t care), The Toys (Smoke two joints) en Afroman (Because i got high). De lijst bestaat uit 33 liedjes. Ultiem voor een stonede avond op de bank, want de tracks sluiten, volgens Orange Skyline, perfect aan bij de verschillend fases van stoned zijn.

“De jolige “whieeeuw” waarmee een sessie begint, komt naar voren, maar ook de overpeinzende fase waar je in je eigen wereldje zit. En uiteindelijk de sluimerende relaxvibe. Soms lopen dingen door elkaar, wat we in de playlist ook wilden terug laten komen,” leggen de Groningers de samenstelling van de lijst uit op 3FM. Hier check je de rest van het interview (over blowen en zo).

4:20 Orange Skyline Spotify

Ga het gesprek aan ( comments)