FLFL in Stad genomineerd voor Best Veggie Restaurant van Nederland

Heuh! FLFL, de hipste falafelspeciaalzaak van 050, is genomineerd voor een Thuisbezorgdaward voor Beste Veggie Restaurant van Nederland. En da’s natuurlijk meer dan terecht!

Falafeltjes scoren in Grunn doe je namelijk gewoon bij Jesse en Daan. Ooit begonnen met een bakfietsje op de Vismarkt, daarna een vaste zaak geopend in de Oude Kijk in ’t Jat, toen eentje in de Zernike Foodcourt en binnenkort komt er een derde FLFL aan de Carolieweg in het centrum.

Bam. Doen ze even. En alsof dat nog niet genoeg is: ook in Utrecht opent FLFL heel rap een zaak. Jep, Jesse en Daan, building an empire.

FLFL

Een falafel empire, om precies te zijn. Het lekkers uit het Midden-Oosten is immers waar de toko op draait. En hoe. De vega hapjes gaan als warme broodjes over de toonbank en inmiddels is FLFL meer geworden dan twee vrienden met een wild plan om Groningen te voorzien van gefrituurde ballen.

Komt omdat het voer lekker is en de aankleding van de zaken supersfeervol; veel planten, industrieel maar knus, open keuken. Bovendien staat er niet veel op de kaart van FLFL, maar wát je kunt krijgen is oer- en oerdegelijk. Bovendien alles vegetarisch.

Award

Alles bij elkaar maakt dat FLFL nu een van de slechts vijf genomineerden is voor de Thuisbezorgdaward ‘Best Veggie Restaurant.’ De andere kanshebbers zijn De Vegetarische Snackbar, Vleesch Noch Visch, Vegan Burger Brothers en Jack Bean.

“Vier toko’s uit de Randstad en dus je boys uit Groningen”, aldus falafelgod Jesse. “En we kunnen wel wat hulp gebruiken, want de uiteindelijke winnaar wordt door stemming gekozen.”

Kortom, eem stemmen op onze Groninger Falafelbazen! Zodat ze kunnen shinen met de publieksprijs voor Beste Veggie Restaurant van Nederland. Dat verdienen ze wel. Ja toch? Niet dan? Zeker wel!

Psst, hier meer afleiding: