Floating Paradise heeft helft kaarten verkocht en verwacht tropische toestanden

 

 

Groningens Ontzet incoming. Maar Gronings Ontzet klinkt soepeler. Maakt ook niet uit. Weekend lang feest. Dat doet er toe. Met op zondag: Flaoting Paradise. Met perfect weer. Want juist als Groningen loskomt, zo eind augustus met Keiweek, Noorderzon en Gronings Ontzet, doet de zon er een schepje bovenop.

Volgens de laatste weerkaarten perst augustus op de valreep er nog eem een hittegolf uit. Met tropische temperaturen volgend weekend. Awesome. Zeker voor Floating Paradise. Want met duizend bootjes en luchtbedden en zwembadjes en meer op de gracht dobberen is pas echt leuk als het ook een beetje warm en zonnig is. 

Er is in totaal ruimte voor 1.000 dobberaars op het Diep (zoals grachten hier heten, onthoud dat!). Inmiddels zijn er ongeveer 500 kaarten verkocht. Een dolle boel op het water wordt het dus sowieso. Maar er kunnen nog veel meer bij. En daarom even een reminder. Met mooi weer is Floating wel het perfecte feestje, en daar wil je bijzijn.

Om 13:00 uur begint het festival op het Hoge en Lage der Aa en gaat alles wat drijft ter water. Tot een uur of 21:00 gaat het dobberen door. Om de middag een beetje compleet te maken is er ook gedacht aan muziek en meer vermaak. Er draaien talentvolle Groningers, zoals de gasten van RocknRolla en bijvoorbeeld Nathan Homan.

Ook is er wat te eten, en uiteraard kun je borrelen bij een van de barretjes. Zin gekregen en nog geen kaartje? Meld je dan aan via de Facebookpagina van Floating Paradise. Check die pagina ook voor meer informatie.

Floating Paradise

Psst, hier meer afleiding: