Forum pakt groots uit met James Bond-première: gratis Martini’s en meer!

Afbeelding: Forum Groningen

Dat het Forum niet enkel een spot is waar je studeert, boeken leent en cultuur snoeft, blijkt uit het volgende moddervette event: de première van de nieuwe Bond-film. Met rode loper, gratis Martini’s en meer.

Ja, ja 007. Of nul-nul-zeum’, zoals we dat hier in 050 zeggen. Op donderdag 2 april gaat de vijfentwintigste Bond-film No Time To Die in première en het Forum vindt dat zó kek, dat ze een rode loper-feestje doen. Met allemaal fijne extra’s.

Gratis Martini’s + VIP

Zoals een gratis glas Martini, geschud of geroerd, voor iedereen die na afloop van de film als 007, Bond-girl of Bond-schurk is verkleed. Hoe tof is dat? Spoiler alert: heul tof, mienjong.

En ken je die chille lounge-bios in het Forum? Camera 3, heet ‘ie. Bezoekers die een kaartje weten te bemachtigen voor een voorstelling daar, krijgen een heuse VIP-behandeling op de premièreavond. Met een bar in de zaal en alles. En butlers die de vie-aj-piejers op hun wenken bedienen.

(!) Wij geven trouwens 2 x 2 van die VIP-tickets weg. Tag jouw Bond, Bond-girl of Bond-schurk in de comments op Facebook en dan hoor je vanzelf of je zo’n lucky bastard bent.

7×007

Ook mieters: om helemaal in de juiste ambiance te komen, vertoont het Forum in aanloop naar de première zes klassieke Bond-blockbusters. Op zaterdag- en zondagmiddagen vanaf 14 maart.

Van Dr. No met Sean Connery, tot de veelgeprezen Goldfinger en Skyfall. En je kunt zelfs tickets kopen die toegang bieden tot alle zes de klassiekers, plus het hageltjenieuwe No Time To Die op 2 april. De all-in-one kaarten komen vandaag op de website van het Forum.

Weten wanneer alle films draaien? Check het schema onderaan het artikel. En psssssst: niet vergeten te taggen op Facebook om die VIP-tickets te scoren.

Skyfall
Za 14 mrt 15:30

Dr. No
Zo 15 mrt 15:30

Casino Royale
Za 21 mrt 15:30

You Only live twice
Zo 22 mrt 15:30

Goldfinger
Za 28 mrt 15:30

From Russia with love
Zo 29 mrt 15:30

No Time To Die
Do 2 apr 15.15 en 21.00
Op beide tijdstippen in de loungezaal en de gewone zaal. Daarna is de film dagelijks te zien.

Psst, hier meer afleiding: