Frenna komt met ‘Meisjes Blijven Meisjes’ naar Martiniplaza

AFAS Live was in oktober tijdens Amsterdam Dance Event stijf uitverkocht voor Meisjes Blijven Meisjes. Volgens de overlevering was het te gek. Oftewel hoogtijd om het “meest vrouwvriendelijke clubevent van Nederland” naar het Noorden te halen.

Onder leiding van Frenna, de meest gestreamde artiest van 2020, komt een hele horde muzikanten het dak van Plaza op 21 maart eraf rocken. Denk bijvoorbeeld aan Josylvio, Henkie T en de 777-artiesten. Ze doen allemaal een dikke live show. Daarnaast passeren verschillende bekende urban DJ’s de revue. Ze beloven allemaal sexy beats en een hoop ander vermaak.

“Tijd om Grunn kennis te laten maken met Meisjes Blijven Meisjes”

Meisje Blijven Meisjes is na verschillende edities in Amsterdam en het grote buitenland een behoorlijk ding. “Daarom is het nu tijd voor Groningen om kennis te maken met dit festijn”, aldus Remko van der Klis van organisator Reality Outdoor. “Het wordt, denk ik, een onvergetelijke nacht die Groningen nog lang zal bijblijven.” Tickets voor Meisjes Blijven Meisjes in Martiniplaza op 21 maart zijn vanaf 6 februari om 19:00 uur te koop.

Klikkerdeklik hier voor meer info en kaartverkoop.

Psst, hier meer afleiding: