Gast die ooit begon met hamburgers bakken in kerkkelder begint nu Holyburgers in Gelkinge

De hamburger is eigenlijk het ideale voedsel. Want laten we eerlijk zijn: je kan erop gooien wat je wil. Maar wat maakt een hamburger goed? Stadjer Nick Toorn was na jarenlang middelmatige hamburgers eten er goed klaar mee en liet alles uit zijn handen vallen om de burgertent van zijn dromen te beginnen.

“Vroeger woonde ik in een klein keldertje van een gerenoveerde kerk,” vertelt Nick. “Daar begon ik met een vleesmachine, een bakplaat en een frituurpannetje onder het raam burgers te bakken. Ik maakte de bestellingen en spurde naar de buren om vervolgens naar beneden te hollen omdat het friet voor de volgende bestelling er al in zat.”

Halal

Jarenlang speelde Nick met de gedachte om een klein pandje te huren en dit concept voort te zetten. “Nu is de kogel door de kerk en kan ik jullie allemaal laten genieten van mijn heilige burgers aan de Gelkingestraat 56. Om iedereen te kunnen laten genieten van zijn burgers heeft Nick besloten om alles halal te maken en verkopen. Een mooie primeur in Stad.

Holyburgers is vanaf 1 december dagelijks geopend van 16:00-01:00. Benieuwd naar het menu? Klikkerdeklik hier.

Psst, hier meer afleiding: