Voorlopig geen Double Down op menukaart KFC Groningen

KFC is launching a sandwich literally made out of fried chicken

KFC is launching a sandwich literally made out of fried chicken

Geplaatst door Metro op woensdag 4 oktober 2017

Op importante Facebookpagina’s gaat de Double Down viraal als dé nieuwe burger van KFC. Met reden: het is een absurd broodje hamburger. Er komt geen brood aan te pas. Het kadetje wordt vervangen door twee gefrituurde lappen kipfilet.

Begrijpelijk dus dat de Double Down hard gaat op Vice, Metro, The Guardian en meer van dat soort media. Maar ook een beetje oud nieuws. Want de KFC in Groningen serveerde de caloriebom een jaar geleden al. Aan de telefoon Tim Koster van Kentucky Fried Chicken 050: “Wij hebben het broodje alweer uit het assortiment gehaald.”

Misschien weer in Groningen

Huh, hoe dan wordt ‘ie zo vaak gedropt op de tijdlijn als iets nieuws en als must have voor de burger- en kipliefhebber? Komt omdat die voor het eerst op de markt komt in Groot Brittannië. Al die Engelse pagina’s zijn onder de indruk en plaatsen het massaal op Facebook. Dat druppelt door in Nederland.

Druppelt het kwijl inmiddels in je mond van de video? Dan hebben we slecht nieuws. De Double Down is niet meer te verkrijgen in Groningen. Had je een jaar geleden moeten gaan, beetje mosterd na de Double Down dit. Hoewel, Tim daarover: “Als er dankzij de video’s ineens weer heel vraag komt, misschien dat we hem dan weer opnemen in het assortiment.”

Ga het gesprek aan ( comments)