Gestoorde horrorcavia zoekt nieuwe eigenaar: “Mag weg voor niets, ik ben er bang voor”

Soms hangen er pareltjes op het prikbord in de supermarkt. Af en toe ook berichtjes die een lichte huivering opleveren en vooral vragen. Zoals deze oproep van ene Fred. Waarschijnlijk woonachtig in het Noordoosten van Stad.

De oproep hangt namelijk bij de Appie aan de Rijksweg. Niet die shabby supermarkt tussen Lewenborg en Ruischerbrug, maar die nette grootgrutter in de schaduw van de Tasmantoren. In ieder geval: er is iemand die heel graag van zijn cavia af wil. Niet omdat die het hele kooitje eronder pist. Wel omdat de cavia angstaanjagend is.

Cavia from hell

“Gestoorde cavia. Bijt en bespringt alles wat ‘ie ziet. Kan je soms tijdlang dreigend aankijken. Mag weg voor niks; ik ben er bang voor. Inclusief kooi en ovenhandschoen (om hem beet te pakken),” staat op het kaartje. Helaas neemt de eigenaar van de horrorcavia de telefoon niet op.

Carla Kuik heeft een foto van de oproep gemaakt en op Facebook geplaatst. Ze belooft het prikbord in de gaten te houden voor meer hilariteit. Spot je ook een te grappige advertentie in Groningen. Insturen mag. Is leuk zelfs. Humor is om te lachen en om te delen, toch? Insturen kan via ‘Dump je meuk’-knop of e-mail.

horrorcavia

Foto geleend van Google Streetview


Ga het gesprek aan ( comments)