Gezocht: dj’s voor onze zwembad-stage op Nazomeren Festival

Nazomeren

Droom je van een carrière als dj? Of draai je al behoorlijk aan de weg en wil je graag op een heel vet podium (met zwembad) spelen op een een der vetste festivals in Groningen? Eem verder lezen.

Op 9 september is het weer Nazomeren Festival. Een heerlijk festival de zomer mee af te sluiten. Meestal met goed weer luisteren naar goede en volop zomerse muziekjes met een biertje of een cocktailtje in de hand en duizenden vrienden en bekenden om je heen. Dit jaar wordt het nog vetter, want samen met Hooghoudt hosten wij de Sikkom Stage.

De stage op Nazomeren Festival

De aankleding is al bekend. Daar zijn we donders blij mee. Hooghoudt-cocktails en voor het allereerst wordt in Nederland de DJ-booth/zwembad opgebouwd op een festival. Gewoon net als anders een verhoging met mooie omlijsting waar de dj in speelt, maar dan met een dik zwembad, om het af te maken. Direct voor de booth 12,5 bij 2,5 meter waterplezier.

Hoe awesome is dat. Wij openen in ieder geval, sinds we het weten, iedere redactievergadering met een zonnedansje. Zin in. Maar met alleen een spetterend podium en goede borrels kom je er niet. Het draait vooral om de muziek. We hebben al een paar artiesten geboekt, daarover later meer, want we zoeken ook nog een aantal.

Nazomeren

Meedoen

Jong, lokaal en talentvol het liefst. Je moet een goede zomerse house, disco of eclectische set kunnen draaien. Dat is een vereiste. Je krijgt er ook wat voor terug: kaart voor het festival (plus één), lading muntjes om de dag door te komen en je wordt geprogrammeerd op de Sikkom Stage. Heuh! Mits je genoeg stemmen verzameld, zo werkt het wel.

De bedoeling is dat je, als je bij ons wilt draaien, je een je beste muziekje toestuurt. Een soundcloud- of youtubelinkje mag ook. Laat horen wat je kunt. Wij plaatsen vervolgens de inzendingen op onze site met een fotootje, wat uitleg en de track. Tot en met 11 augustus kun je insturen. Op 12 augustus gaat de verkiezing online die loopt tot en met 26 augustus.

op 27 augustus worden de twee winnaars (meeste likes) bekendgemaakt. Zij mogen draaien op onze stage en krijgen al dat andere. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar Willem.Groeneveld@ndcmediagroep.nl. Weet je iemand die moet draaien bij ons? Taggen maar!


Psst, hier meer afleiding: