Gezocht: Groninger (60+) in blauwgrijze Fiat Croma

Groninger 1

Tessa Kusters (27 jaar Groningen) fietste gisteravond over het spoor in de Oosterpoort de Esperantosstraat op. Daar werd ze geschept door een auto, die doorreed. Een man hielp Tessa en nu is ze op zoek naar de barmhartige Groninger.

Rond 22:15 uur op woensdagavond wordt Tessa, als ze net over het spoort richting Oosterpoort fietst, aangereden. “Ik fietste een beetje in gedachten en ineens had ik door dat er een auto op mijn weghelft reed. Het ging erg snel, hij reed veel te hard. Hij raakte de achterkant van mijn fiets, waardoor ik van mijn fiets donderde.”

Barmhartige Groninger

De bestuurder rijdt door, terwijl Tessa op de grond ligt met haar fiets aan barrels. Zelf heeft ze ook een behoorlijke klap gehad. Gelukkig arriveert een wat oudere man (60+) die zich ontfermt over Tessa. Hij brengt haar zelfs naar huis in zijn grijsblauwe Fiat Croma.

De man heeft het ongeluk zien gebeuren en dat is één van de redenen waarom Tessa graag weer met hem in contact komt. Maar vooral wil ze hem nog bedanken voor de goede zorgen. Dat is door de schrik er helemaal bij ingeschoten.

Bekend in Oosterpoort?

“Ik hoop echt dat ik hem kan opsporen. Ik wil de aardige meneer heel erg graag bedanken en misschien heeft hij meer informatie die kan helpen bij het vinden van de dader,” vertelt ze. Volgens Tessa is de man bekend in de Oosterpoort. “Hij was bekend in de oosterpoort. Hij vroeg waar woon je, zei ik en hij reed er zo heen.”

Heb je enig idee wie de barmhartige Groninger is die rondrijdt in een grijsblauwe Fiat Croma en 60+ is? Mail dan naar Sikkom ([email protected]), wij zorgen dat de informatie bij Tessa terecht komt.

Tessa Kusters Groninger

Tessa Kusters

Psst, hier meer afleiding: