Wie o wie heeft een gigantische ESNS-vlag plus mast gejat?

vlag

Je begint het al te merken in Stad: Eurosonic Noorderslag komt eraan. Her en der zijn ook grote vlaggenmasten neergezet met mooie vaandels erop. Helaas is er eentje gekaapt.

Een mast van misschien wel zes meter hoog met een vlag eraan van dik vier meter, hoe jat je die in godsnaam? “Tsjah”, begint Stella van Marketing Groningen. “De vaandels en masten zijn geplaatst met een speciale kar en gezien de afmetingen is het niet makkelijk om zo’n ding mee te nemen.”

Vlag in de achtertuin?

Nee, dat is duidelijk. Daarom extra vreemd dat een stelletje pikkedieven – meervoud, want duidelijk geen eenmansklusje – toch zo veel moeite heeft gedaan. Staat ‘ie nu ergens tussen de lege kratten bier in de achtertuin van een studentenhuis? Of misschien wel op de slaapkamer van een die-hard ESNS-fan? We weten het niet.

Wat we wel weten, is dat de dieven hem in de nacht van woensdag op donderdag hebben ontvreemd. En dat moet toch opvallen, zou je zeggen. Dus, weet iemand meer van deze grote verdwijntruc? Meld je dan bij Marketing Groningen. De vlag en mast kosten bij elkaar toch zo’n vijftienhonderd euro en dat is toch wat overdreven voor een leuk souvenirtje.

Eem terugzetten, bedankt

Ben je nou zelf de dader, zet ‘em dan eem terug. Knappe actie, maar het is wel weer mooi geweest nu.

Ga het gesprek aan ( comments)