Gratis hotelkamer vol seksspeeltjes voor stelletje of sneue single op Valentijnsdag

Jeeuujj, The Student Hotel en seksartikelenshop EasyToys verloten een hotelovernachting, inclusief ‘pretpakket’ ter waarde van honderd euro. Geschikt voor stelletjes, of gewoon een sneue single die een nacht in flinke luxe aan zichzelf wil sjorren. Ook mooi.

Tsjah, Valentijnsdag. Voor sommigen reden om een doos cheap-ass bonbons uit het onderste schap van de budgetsuper te toveren, om vervolgens te faken dat ze er Stad en Ommeland voor hebben afgespeurd. Anderen drukken solo achter gesloten gordijnen een gezinszak patat plus vier eierballen in hun nek. De sneue singles onder ons, zeg maar.

Nachtje he-le-maal los

Hoe dan ook, volk uit beide categorieën moet eem goed opletten. The Student Hotel Groningen heeft namelijk weer iets tofs. Ze verloten één nacht in een van hun kamers met alles d’r op en d’r an. Tip-top verzorgd, qua aankleding en zo.

Romantisch kaarsje hier, boombox met Pompen van Kraantje daar. Alles om de perfecte sjans ambiance te bewerkstelligen.

En nog mooier: EasyToys uit Veendam, de grootste online verkoper van seksspeeltjes van Europa, doet ook nog ’s een dikke vette duit in het potje. Zij doneren een pretpakket ter waarde van honderd euro die de winnaar na de pikante nacht gewoon mee naar huis mag nemen. Handboeien, vibrerend sjorgereedschap en meer.

Taggen, dat is alles

Meedoen is simpel: tag jezelf, je wederhelft, je soulmate of je tinderdate in de comments onder ons bericht op Facebook. Eigenlijk gewoon degene die je van harte een nachtje soppen met een flinke doos speeltjes gunt.

Luitjes van The Student Hotel loten daar willekeurig iemand uit. Lucky bastard takes all.

Psst, hier meer afleiding: