Gratis Valentijnsdiner voor sneue singles in IKEA

valentijnsdiner

Valentijnsdag is een dag vol liefde, maar niet voor iedereen. Neem nou de singles, die zijn sneu. Althans, zo denkt IKEA erover, want zij organiseren een gratis Valentijnsdiner voor singles tussen de BILLY-boekenkasten en LACK-tafeltjes. Top idee.

Laten we vooropstellen dat singles niet per definitie triest zijn. Integendeel: het barst van de happy partnerlozen in Groningen. Dat zie je wel tijdens een willekeurige uitgaansnacht. Maar sommige luitjes cruisen liever niet solo door het leven, maar zijn nog niet the one tegengekomen. Niet erg, maar juist voor deze groep kan Valentijnsdag juist een beetje confronterend zijn. En dat is zielig, vindt IKEA.

Gratis Valentijnsdiner

Daarom kun je op 14 februari terecht in ’s werelds bekendste meubelgigant voor een compleet verzorgd diner om bijvoorbeeld de ware te ontmoeten. In dat geval kom je lekker in je eentje. Maar het is geen vereiste om compleet Remy naar de Zweedse puzzelfabriek te gaan, want je kunt ook gewoon je vrienden, vriendinnen of familie meenemen.

Oh ja, ook leuk: je kunt een profielfoto laten schieten voor op Facebook, Tinder of Grindr. Dat wordt gedaan door een professional in een speciaal daarvoor ingerichte, romantische kamer. Spannend! Daar kun je dan misschien ook direct stiekem een MORGEDAL-foammatrasje testen als je al een leuke vent of dame gevonden hebt tussen de Zweedse gehaktballen.

Waar: IKEA

Wanneer: 14 februari, 18:30 – 20:30

Kosten: €0,-

Aanmelden: is verplicht en kan via deze link

Ken je nog singles die dit absoluut moeten weten? Tag ze even onder het bericht op Facebook.

Ga het gesprek aan ( comments)