Groningen krijgt een kneiterhippe Espresso-bar: Yekka

KOFFIE!!! Ja toch? Niks beters dan een straffe bak in je strotje gieten, zodat je de dag een beetje doorkomt en zo. En goed nieuws: dat kan binnenkort in een kakeltjeverse hippe espresso-bar: Yekka.

Die opent komend voorjaar aan de Steentilstraat, naast de verdomd fijne en nieuwe Italiaanse delicatessenzaak en patisserie La Bottega di Amore e Putipu. Kortom, op deze manier wordt de Steentil een aanlokkelijk stukkie stad om je dagelijkse dosis leut te scoren.

Yekka

Klinkt de naam Yekka je trouwens bekend in de flappers? Dan ben je óf Grieks, het betekent jachthond in die taal, óf je bent bekend met de webshop/bed & breakfast aan de Pottebakkersrijge nummer 11 in Stad.

De toekomstige espresso-bar is namelijk van dezelfde eigenaresse. In haar webshop en showroom verkoopt ze van alles om je casa karakter te geven. “Stoer en abstract”, noemt ze het zelf. “Een mix van foto’s, kunst en interieur.”

Espresso-bar

En die hippe mengelmoes kun je ongetwijfeld ook verwachten in de koffiesipplek to be. Strak, sfeervol, robuust. Een prima spot om wat cafeïne in je lijf te pompen. Voor je werk, na je werk, op een zaterdagmiddag. Altijd eigenlijk, want meer koffie is meer beter.

Opening is dus voorjaar 2020. Lamakomuh!

https://www.instagram.com/p/B62oXs0lWdk/
Psst, hier meer afleiding: