Groningen krijgt eigen miniversie van ADE. GDE zeg maar. Met een prachtige line-up.

Het begint een beetje een mantra te worden, maar als er één sector het gewoon fakking moeilijk heeft dan is het de evenementensector. Maar juist in de tegenslag ontstaan vaak de mooiste plannen. Daarom verplaatst het Groningse platenlabel Actuation ADE gewoon naar Stad: GDE!

Het Amsterdam Dance Event is het grootste dance-evenement ter wereld en zal dit jaar in afgeslankte versie plaatsvinden. Het ‘nachtslot’ voor de horeca zorgt ervoor dat niets is zoals vroeger. We kunnen daar van alles van vinden (en dat doen ‘we’ ook), maar het heeft domweg gevolgen.

Cesqeaux en Mike Cervello

Zo zou Actuation een vet event organiseren in Amsterdam. Goed voor hun en natuurlijk gaaf dat een Gronings label prominent aanwezig is tijdens ADE. Actuation managet veel artiesten, voor een deel uit Groningen, en brengt hun muziek over de hele wereld uit.

Maar wat in 020 kan, kan ook in 050. Daarom organiseren ze op 16 oktober hun eigen Dance Event. Verwacht veel tech, house en bass. De line-up ziet er dan ook spectaculair uit. De hoofdartiesten zijn Mike Cervello en Cesqeaux, allebei uut provincie Grunn, die nu over de hele wereld draaien en onder andere met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber en David Guetta werken.

Info

Waar is dat feestje? In ‘De Loods’ aan de Neutronstraat in Stad. Van 18:00 tot 00:00. And it’s gonna be awesome! Je kan vanaf nu tickets aanschaffen voor een kratje bier: 15,00 euro.

Check voor meer info hun Facebookpagina.

Psst, hier meer afleiding: