Groningen krijgt exclusieve damesschoenenboetiek: Mary Jane

Twee jonge dames beginnen Mary Jane, een exclusieve en unieke damesschoenenboetiek in de Oosterstraat. Mooi, want Stad kan wel wat hoogwaardige winkels gebruiken.

Schoenen, daar heb je d’r nooit genoeg van. En dan het liefst mooie, unieke waar niet iedereen in Stad op loopt. Gelukkig kun je vanaf maart bij Mary Jane terecht, een initiatief van Lieve en Nardia. De twee hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, want afragpumps, die koop je maar lekker online.

Eigen collectie

“Mary Jane wordt een boetiek met een jaren 20-sfeertje”, zegt Lieve. “Zeg maar SchoenenZaken, maar dan vrouwelijker en meer een boetiek.” Dat Lieve SchoenenZaken noemt, is niet geheel toevallig. De herenschoenenwinkel in de Zwanestraat is opgezet door voormalig werknemers van de Schoenenfabriek aan het Akerkhof. Precies de plek waar Lieve en Nardia ook gewerkt hebben.

“Nu starten we zelf iets”, zegt Lieve enthousiast. Ik heb iets meer met het retail-gedeelte en Nardia is ontwerpster en gaat straks ook ontwerpen voor onze eigen collectie.”

Goed geregeld ja. En qua prijs, waar moeten we aan denken? “Midden- en hoogsegment. Dat betekent dat het goedkoopste instapmodel een eurootje of 90 wordt.”

Hoe dan ook: wij kijken uit naar de opening van Mary Jane aan de Oosterstraat op nummer 23. Helaas moeten we nog wel een paar maandjes wachten.