Groningen krijgt HappySoaps pop-up store

Jumbo en HappySoaps slaan de schoongeboende handen ineen. Dinsdag wordt er namelijk een HappySoaps pop-up store geopend. In Groningen, in de Jumbo Foodmarkt aan de Boumaboulevard. En dat is best bijzonder, want het is de allereerste pop-up winkel van de razendpopulaire zeepmakers ooit.

Voor wie het Nederlandse zeepmerk niet kent: HappySoaps maakt producten, maar zonder daarbij ook maar een grammetje plastic te gebruiken. Niet qua verpakking, maar ook niet in het productieproces of bij de opslag en verzending. Zeep, douchegel, scheerspul, natuurlijke deodorant, gezichtsreinigers en ga zo maar door. HappySoaps doet dus meer dan alleen zeep.

Veel van de producten koop je trouwens in ‘bar-vorm’ en alles met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. En als er dan tóch iets omheen zit, dan is het gerecycled karton of iets anders duurzaams. Oprichters van HappySoaps Marcel en Marco: “De producten zijn lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, vegan en geen rotzooi.”

Pop-up store

Binnenkort scoor je de producten dus bij Jumbo Foodmarkt Groningen. Daar wordt een heel gedeelte ingericht voor het duurzame cosmeticamerk. Doet Jumbo trouwens wel vaker, zo’n pop-up samenwerking. Met Dunkin’ Donuts, Enzo Knol, Max Verstappen. En nu zijn de zeepbazen van #TeamPlasticVrij dus aan de beurt. Vanaf dinsdag 23 maart liggen de HappySoaps in de schappen van de pop-up store aan de Boumaboulevard.

Uitgelichte afbeelding: HappySoaps

Psst, hier meer afleiding: