Happy Italy opent morgen de deuren en er is pizza nutella

Na maaaaaanden verbouwen is het moment supreme voor Happy Italy in Groningen eindelijk aanstaande. Morgen gaan de deuren van het restaurant aan de Oosterstraat voor het eerst open.

Achter die deuren schuilt een enorm restaurant, dat vooral heel erg lang is. Direct in het begin van de zaak is de open keuken. Verder is de ruimte vooral gevuld met hippe dingen, tafels en 350 (!) stoelen. Daarmee is Happy Italy Groningen een van de grootste filialen van de Italiaanse restaurantketen.

Opening Happy Italy

Morgen (donderdag 23 maart) wordt de opening gevierd met een groot feest, is de bedoeling. Handig is ook dat stufi en loon er dan net is. De werknemers hebben er in ieder geval zin in. “Overal is het volle bak bij ons, dat zal hier niet anders zijn. Groningen is klaar voor Happy Italy en Happy Italy is klaar voor Groningen.”

Happy Italy lijkt qua opzet op Vapiano. Beide ketens draaien om pasta, pizza en broodjes. Dat alles in een ambiance die past bij de hippe jongere. Veel industriƫle aankleding en meer van dat. Verschil is alleen dat je bij Happy Italy gewoon aan tafel bediend wordt. Groningen wordt het veertiende restaurant van de keten.

Ga het gesprek aan ( comments)