Help Paradigm met het festival en kom gratis binnen

Paradigm

Een van de mooiste feesten van het jaar komt er weer aan: Paradigm Festival op 12, 13 en 14 augustus op het Suikerunieterrein. De komende editie belooft bruter, vetter en harder dan ooit te worden.

Paradigm verhuist naar de het terrein van de oude Suikerunie. Het festival is het eerste echt grote ding dat ze neerzetten op hun nieuwe locatie. Dat wordt afgaande de verwachtingen een awesome feest. 72 uur non-stop raven. Waar vind je dat? Jep, in Groningen.

Er moet nog wel heel veel gebeuren om de puntjes op de i te zetten. Paradigm krijgt geen enkele euro subsidie. De organisatie moet het doen met beperkte middelen: crowdfunding en veel hardwerkende vrijwilligers. Daar kunnen ze nog wel een aantal van gebruiken.

Daarom aan Sikkom het verzoek om de oproep van Paradigm te delen. Doen we graag. Iets met support your locals, de beste undergroundclub van de Benelux met zijn allen nog beter maken. En eerlijk is eerlijk: de redactie heeft zin in vier dagen bouncen.

Daarbij komt dat zo midden in de vakantie vier dagen festival best prijzig is. Dit is voor skere mensen de mogelijkheid om toch volop te feesten, zonder dat het knaken kost. Ideaal voor veel arme studenten. En het is ook nog eens een leuk team om in te werken.

Paradigm 2

Oproep Paradigm

Hi there!

Voor Paradigm Festival zijn wij nog steeds op zoek naar een aantal vrijwilligers! Heb jij zin om het festivalticket te verdienen door ons te ondersteunen? Dit kan op een aantal verschillende manieren: met opbouw, afbouw, als festivalvrijwilliger en je kunt zelfs je naaste familie meenemen voor een korte shift! Zo gaat het in z’n werk:

Vrijwilligers voor tijdens het festival:

– 1 shift = entree voor 24 uur (day & night), zelfde dag als waarin je werkt toegang + Thank you BBQ
– 2 shifts = entree voor 72 uur + slaapplek crew area alle dagen + Thank you BBQ
– 3 shifts = entree 72 uur + slaapplek crew area alle dagen + 20 credits voor buiten je shift t.w.v. €55,- + Thank you BBQ
– Shifts duren gemiddeld 8 uur
– Food + drinks tijdens je shift(s

Meld je nu aan via onze aanmeld-applicatie op onze website en wordt onderdeel van ons mooie team!

Vaders, moeders, ooms en tantes van onze vrijwilligers:
– Entree 24 uur, zelfde dag als waarin je werkt toegang + Thank you BBQ
– Food & drinks tijdens je shift
– Korte shift van gemiddeld 4,5 uur
– Tien credits ter waarde van €27,50 voor buiten je shift

Meer informatie over de tijden van deze shifts zijn te vinden op website, onder de knop Paradigm Festival 2016: Vaders, Moeders, Ooms en tantes

Opbouwers:
– Fulltime (drie shifts) elf dagen = twee tickets 72 uur + campingplek crew area + 75 credits á € 206,25 om tijdens het festival te besteden (no refund) + € 1,50 per uur vrijwilligers vergoeding.
– Fulltime (drie shifts) zeven dagen = twee tickets 72 uur + campingplek crew area + 75 credits á € 206,25 om tijdens het festival te besteden (no refund).
– Vijf / zes dagen (drie shifts) één ticket 72 uur + 25 credits á € 68,75 om tijdens festival te besteden (no refund).
– Eén tot vier dagen (drie shifts) = dagticket naar keuze.

* Er zijn vier shifts per dag waar je uit kan kiezen. Meer informatie over de tijden van deze shifts zijn te vinden op de website, onder de knop Paradigm Festival 2016: Opbouw 1-11 Augustus.

Afbouwers:
De afbouwdagen zijn betaald. De voorwaarde is dat je fulltime aanwezig moet zijn. 15, 16, 17, 18, 19 augustus van 09:00 tot 18:00 uur. De vergoeding is €100,00 per dag. A.d.h.v. een factuur. Ex btw of in overleg via een vrijwilligersvergoeding. De kosten voor eten en drinken zijn voor Paradigm. Je hoeft dus niets mee te nemen.

De Thank You BBQ datum wordt op een later tijdstip bekend gemaakt! Deze is dus voor iedereen die ons mee heeft geholpen met het festival!

Heb je nog een dringende vraag of is er iets onduidelijk? Stuur dan gerust een mail naar: [email protected]. See you at Parfest 2016!

Vrijwilligers Paradigm

Alle vrijwilligers van Paradigm Festival 2015

Psst, hier meer afleiding: