Heuh! Vanavond gratis Silent Disco in Forum Groningen

Forum

2020 jung! En om het nieuwe jaar hartelijk in te luiden, organiseert de gemeente een dik fuifje in het Forum vanavond. Muziek, comedy, films, een silent disco en meer. Entreeprijs: niks, noppes, nada.

Helemaal gratis dus. Wat je precies krijgt voor die nul komma nul euro? Live muziek, een dikke silent disco, gratis inloop bij de bioscoopzalen en meer. Opdat zoveel mogelijk Groningers elkaar daar de hand shaken en een fijn 2020 wensen.

Forum

En waar dat voorgaande jaren in De Oosterpoort werd gedaan, is dit keer de nieuwe gigant midden in Stad the place to be. Juustem, het Forum. Lekker centraal, zat plek en tevens uit de Groninger klei gestampt als een soort buurthuis 2.0. Logisch dus, zo’n nieuwjaarsfeestje op deze spot.

Om 19:00 begint de fuif en om 20:00 houdt burgemeester Koen Schuiling een welkomspraatje. Daarna is het bandje hier, filmpie daar, silent disco zus en stand-up comedy zo.

Om nog maar te zwijgen van alle mini-dingetjes die je tussendoor kunt doen, horen, en zien in het Forum. Tot een uurtje of 02:00 ongeveer – silent disco is van 20:30 tot 01:00. Precies weten hoe en wat? Klikkerdeklik voor het volledige programma.

Met wie ga jij naar de stille disco vanavond? Tag hem of haar in de comments op Facebook.

Psst, hier meer afleiding: