Hoe vet?!? Technokoning Reinier Zonneveld draait in november in Plaza. Verkocht Ziggo Dome binnen vijf minuten uit

Met zijn waanzinnige live-sets knalt hij over de ganse aarde iedereen omver. Reinier Zonneveld is zonder enige twijfel de grootste techno-artiest van Nederland. Overal waar hij staat verkoopt hij clubs uit. Zijn show in samenwerking met Awakenings van eind vorig jaar was dan ook binnen 5 minuten uitverkocht. Nu komt hij naar Stad: Plaza om precies te zijn. Dat allemaal in het teken van de laatste Nazomeren

Free Your Mind

Die hadden al aangekondigd te stoppen en terug te komen met een nieuw event. De laatste editie van het populaire festival is op 26 november, in samenwerking met Free Your Mind. En dat wordt geen intiem feestje. Tijdens dit in- en outdoor event voor 10.000 liefhebbers wordt MartiniPlaza omgetoverd tot een festivalparadijs met drie verschillende area’s en treden er verschillende (inter)nationale house- en techno acts op.

Dit bericht is geschreven in samenwerking met Free Your Mind Festival. Dat betekent dat wij er centjes voor krijgen. Dat is belangrijk, want dan kunnen wij onze content gratis blijven aanbieden.

Pre-registreer je tot uiterlijk dinsdag 6 september 19.00 uur om als eerste op de hoogte te blijven van al het nieuws én als eerste toegang te krijgen tot de ticketshop. Klikkerdeklik! Kaartverkoop start woensdag 7 september 19.00 uur.

Psst, hier meer afleiding: